RSVP | +359 876 886 777

Развлечения

Развлечения | Пещерен Туризъм | Конна Езда | Пейнтбол | Вело Парк | Детски Развлечения

Хотел Bellevue Ви предлага пълноценна почивка с възможност за много развлечения-конна езда, планински, пещерен и културно исторически туризъм, а за любителите на по-екстремните изживявания – пейнтбол, и уникалният Вело парк Пампорово. Конната база на с. Левочево притежава над 70 коня от различни породи, а специално обучените инструктори с удоволствие ще Ви разведат из красивите родопски местности. Почитателите на пещерния туризъм-отново сте попаднали на точното място. Планински водач ще обиколи с Вас едни от най-забележителните творения на природата в Родопите –Ягодинската пещера, Дяволското гърло, Ухловица, Голубовица, Харамийска пещера. Екстремните преживявания не спират до тук- очакват Ви още Триградското ждрело,Чудните мостове, екопътека Канъонът на водопадите, Скалният масив Невястата.За почитателите на историята сме приготвили посещение до Момчилова крепост – една от последно падналите твърдини на Родопите по време на Османското робство, както и до вратата на Родопите – Асеновата крепост. Почивката в сърцето на планината може да продължи с обиколка на Златоград, Широка лъка, Чепеларе, Смолян- места, съхраняващи автентичния родопски фолклор и уникална местна култура. Допълнителни екстри за спортните натури са билярд, тенис на маса и джаги.

За повече информация – моля свържете се с нас на reservations@www.hotel-extreme.bg или телефоните, посочени в страницата “Контакти”.

Развлечения в Bellevue

Хотел Bellevue Пампорово е оборудван с разнообразни игри и забавления за свободното време. След дългият и уморителен ден на пистите може да се отпуснете в залата ни с игри, като хотелът разполага с:
• Билярд
• Джаги
• Мини голф
• Тенис на маса
• Дартс

Пещерен туризъм

В околностите на курорта Пампорово, който се намира в една от най-живописните планини в България – Родопите, се намират и най-красивите и посещавани от туристите планини.

Дяволското гърло.
Мнозина са чували за изяществото и величието на Дяволското гърло, но колко от Вас са го усещали на живо. Пещерата се намира само на 40 км. от Хотел Екстрийм и до нея се стига безпроблемно с кола. Интересен факт за нея е че там се помещава най-големият подземен водопад на балканите, но не само, там може да се потопите в дълбините на легендата за Орфей и Евридика. Няма да отнемаме повече от удоволствието да чуете митичната история от екскурзовода в разхождайки се в самата пещера.
Прочети цялата статия за Дяволското гърло в блога ни.

Ягодинската пещера
Ягодинската пещера по нищо не отстъпва на Дяволското гърло, напротив. Пещерата се води за една от най-красивите със своите хиляди скални образувания от сталактити, сталакмити и сталактони. Пътят до нея отново е около 50 км, като съвсем лесно може да направите еднодневна екскурзия до двете пещери. Облагородената част на пещерата е около километър и има няколко основни спирки, където са разположени екскурзоводите спелеолози, които ви разказват за историята и мистиката около пещерата. Самата пещера е на 3 нива, като на най-горното (на няколкостотин метра от изхода на пещерата за посетители) се намира уникалният музей с експонирани пещерни жилища на праисторически хора, както и техни сечива и съдове за хранене. Посещението на това място е задължително ако сте в района. За финал ще ви посъветваме да отскочите и до Орлово око, място с 360 градусова панорана на Буйновското ждрело. От там се виждат дори части от Рила и Пирин. Атракцията е сравнително нова от 2009 г., като за посещението и трябва или да разполагате със високопроходим джип, или да наемете такъв от местните в подножитето на върха.
Прочети цялата статия за Ягодинската пещера в блога ни.

Ухловица
Най-близката до Пампорово и Хотел Екстрийм пещера. Тя се намира в края на с. Момчиловци. Местните наричат пещерата подземен дворец, заради уникалните образувания. Пещерата е на няколко етажа, като на горния етаж е Залата на пропастите, от която по стръмна стълба се стига до долната зала, която е и най-красивата в пещерата. Ухловица е дълга около 450 метра, но облагородената част е 330 метра. Пещерата завършва със 7 красиви езера, които напролет се пълнят със вода, а най-забележителен е големият каменен водопад, искрящ в бяло.

Голубовица
Водната пещера Голубовица 2 е най-интересната в района и нейното посещение е най-вълнуващо. В пещерата се влиза само със екскурзовод и специална екипировка, защото на места преминаването е през езера и потоци и се използват гумени лодки. Пещерата е отворена за посещения от юни до септември. Накрая може да завършите уникалното преживяване в необлагородената пещера със спускане по Via Ferrata и Алпийски тролей.

Чудните мостове
Чудните мостове са поредната уникална забележителност в района. Красотата и обаянието им са известни, но могат да се усетят само ако ги посетите на място. Скалните мостове, както е другото им име, се намират на около 40 км. от хотел Екстрийм, в посока Пловдив, като от главното шосе отбивката е 15 км. Това е едно от най-посещаваните места от нашите гости и определено едно от най-харесваните такива. Около мостовете има чудесни места за пикник или просто разходка, а гледката си заслужава да бъде снимана.

Конна езда

За любителите на конната езда хотел Bellevue, Пампорово може да организира различни преходи или уроци по езда с професионални инструктури. Конна база “Петро-Г”, с. Левочево е наш екскллузивен партньор, като специално за нашите гости организира разходки до Орфееви скали, взимайки гостите пред хотела. Конната база разполага с над 70 коня от различни породи и предлага, както преходи по предварително избрани от опитните инструктори маршрути, така и преходи по избрани от гостите дестинации. През зимните месеци се организират специални разходки с файтон и шейна.
Услугата е много подходяща за организиране мероприятия и тийм билдинг, както и за големи компании, които искат да опитат нещо ново и разлино.

Цени при посещение на конната база в с. Левочево:
Цена за 1 час урок с инструктор на човек – 22 лв. (40% отстъпка)
Цени при посещение на конете директно в хотела
Цена за 1 час урок с инструктор на човек – 27 лв. (45% отстъпка)

 

Пейнтбол

Хотел Bellevue предлага на своите гости горски пейнтбол в Пампорово. Играта е подходяща, както за компании, така и за фирмени мероприятия. Ние ви предоставяме пълното оборудване, което се състои от пейнтбол маркер, маска, предпазна жилетка и облекло, а от вас се изисква само да се забавлявате. Игрите се организират на няколко различни игрища, като по желание на гостите може да подберем специален терен специално за тях в близост до хотела. Предлагаме различни видове игри, които са съобразени с вашите желания. Не пропускайте възможността да се превърнете в истински войници, облечени в камуфлажна екипировка, да завладеете базата на противника или да спечелите, като успеете първи да стигнете до флага.

 

Вело парк Пампорово

Вело парк Пампорово е лятното бижу в короната на курорта. Официално открит през лятото на 2012 година. Уникалната , непрекъснато разширяваща и обновяваща се придобивка, цели да засили потока на гости през лятото, като предлага голямо количество писти, които всяка година се променят и подобряват. Паркът разполага с общо 5 специализирани и обособени трасета и маршрути за планинско колоездене с обща дължина над 20 км, подходящи за всички възрасти и умения. Трасетата са изпълнени с разнообразни препятствия и заигравки, като виражи, скокове, разнообразни дървени конструкции, единствени по рода си в България, както и маркирани маршрути с различни нива на трудност, насочени към дисциплината крос кънтри. За начинаещите е трасето „Стойките“ с дължина 5,4 км., като то е подходящо за семейни разходки и фототурове. За средно напредналите има 3 трасета маркирани в синьо на картата. От 2013 година е жълтото трасе, което е задължително да се изпробва. За напредналите са червените трасета, а за професионалистите и търсещите екстремни усещания са черните трасета.

 

Детска анимация за всички гости на хотел Екстрийм, Пампорово!

От зимата на 2017/2018 година в Хотел Bellevue, Пампорово гостите ще могат да се насладят на изключителното удобство да оставят децата си да се забавляват с нашите професионални аниматори. Те ще се погрижат малчуганите да прекарат незабравимо престоя си в хотела и да научат много нови неща, едно от които ще бъдат ските. Специалната ски детска градина започва да функционира от средата на месеца декември и при добри метеорологични условия ще продължи до края на месец март. Всички дечица ще могат да запълнят деня си, освен с игри и забавления и със ски уроци от нашите професионални инструктори. Пакетните цени ще включват целодневна грижа за дечицата, ски уроци и оборудване, както и вкусен и питателен обяд, приготвен специално за тях. Заредени с нови сили вечер ще има състезания и конкурси за таланти, както и много образователни филмчета. Очаквайте повече информация съвсем скоро!

Пакет  1 ден 2 дена 3 дена Всеки следващ
Ски уроци + ски екипировка + обяд 59 лв. 116 лв. 171 лв. 56 лв.
Ски уроци + обяд 45 лв. 88 лв. 129 лв. 42 лв.

Пакетните цени са за дете и включват:

• Целовдневна анимация
• Ски уроци за начинаещи (едно сутрешно занимание 2 ч.)
• Ски екипировка (според пакета)
• Питателен обяд
• Билет за детски лифт за цял ден
• Грамота след завършен курс